Maastricht

hey,,

Ik ben van woensdag tot vrijdag in Maastricht geweest en het was heeel leuk!

Woensdag reden we om 13:00 weg en kwamen we ongeveer 16:30 aan. Nadat we ingecheckt hadden en onze spullen in de hotelkamer gelegd hadden gingen we de stad in (5/10 minuten lopen). Hier keken we nog even in een paar winkels maar het was al sluitingstijd voor de meeste winkels dus gingen we maar een restaurantje zoeken. We kwamen uiteindelijk terecht bij een klein Italiaans restaurantje, heel gezellig. Ik nam mijn favoriet; pizza 4 kazen, en m’n zusje nam taco pizza hahah, best lekkere combi eigenlijk. Na het eten gingen we terug naar de hotelkamer en slapen.

Donderdag ochtend gingen we ontbijten bij café Zondag, een heel leuk tentje. Ik nam scones en thee. Na het ontbijt gingen we de stad in, Maastricht is echt een heel leuke shopstad trouwens. Ik heb een nieuwe bikini, trui en een kort broekje van Levi’s gekocht. Die avond hadden we gereserveerd bij La Cubanita, een all you can eat tapas restaurant. Jammer genoeg zat ik na 2 rondes al vol, het was wel heel erg lekker.

Vrijdagochtend gingen we lekker picknicken in de auto onderweg naar Valkenburg. Hier hadden we afgesproken met vrienden bij Snowworld om te snowboarden. Snowworld is eigenlijk de grote versie van Snowplanet (het heeft 5 pistes, waaronder een funpark, en zelfs een stoeltjeslift). Dit was ook echt heel erg vet vooral omdat het heel rustig was dus je had bijna de hele piste voor jezelf. Ook kan je er in plastic banden van de piste afglijden, dat was ook heel cool haha.

ps: morgen komt mijn uitwisseling uit Duitsland dus volgende week kan je een blogbericht daarover verwachten 🙂

Xoo,

Yada

Een gedachte over “Maastricht

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: