3 x recepten met witvis

Heey
Wit vis heeft niet zo’n sterke smaak, daarom is het met heel veel dingen lekker te combineren. Ik heb drie recepten voor jullie  die je zeker eens moet maken!

Pangafilet met mozzarella, pesto en tomaat

Verwarm de oven voor op 180 graden. Doe in een ovenschaal een laagje olijfolie. Smeer 4 pangafilets in met elk 1 eetlepel pesto. Leg ze in de schaal. Snijd 1 bol mozzarella in plakjes en 2 tomaten in plakjes. Verdeel over de vis. Zet voor ongeveer 20 á 25 minuten in de oven.

Kabeljauwfilet met noten-kaas crunch

Verwarm de oven voor op 180 graden. Doe een laagje olie in een ovenschaal. Leg er 5 stukjes vis in. Doe 80 gram amandelen, 50 gram parmezaanse kaas, een handje verse basilicum en 4 eetlepels olijfolie in een keukenmachine en meng tot een grove crunch. Verdeel over alle visjes en doe er eventueel wat naast. Zet voor ongeveer 20 á 25 minuten in de oven.

image

Pangafilet met prei, geitenkaas en peer

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd 1 prei en maak hem schoon. Snijd ook 1 1/2 peer in stukjes. Roerbak de prei en peer ongeveer 5 minuten. Doe het in een ovenschaal. Leg er 4 pangafilets op. Verkruimel 50 gram zachte geitenkaas erover en zet voor ongeveer 20 á 25 minuten in de oven.

Kusjes anouk

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: