Tuna melt Wrap lasagne

Haai
Originele lasagne met pasta moet altijd nog koken in de saus in de oven, dus moet ie altijd lang in de oven. Wraps hoef je niet te koken. Ik maak deze lasagne niet met bolognaise saus of chili con carne, ik maak hem lekker met tonijn!

Nodig voor 4 personen :

– 400 gram tonijn uit blik
– 5/6 wraps
– 1 groot blik mais (350 gram )
– 250 gram tuinerwten (diepvries)
– 200 gram geraspte kaas
– 20 gram verse basilicum
– 100 milliliter yoghurt
– 3 grote tomaten

Verwarm de oven voor op 180 graden.
Laat de tonijn en de mais uitlekken en doe het daarna in een grote bak samen met de yoghurt, erwten, basilicum en 100 gram geraspte kaas. Meng goed.

Snijd de tomaten in plakjes. Maak in een ovenschaal laagjes van het tonijn mengsel, tomaat en tortillias. Eindig met de overgebleven geraspte kaas.

Zet in de oven met 20 procent combi magnetron voor ongeveer 20 minuten.

Eet smakelijk đź’—
Liefs anouk

image

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: