Life update, week 4

Heeyy
Ik ga jullie vertellen wat ik deze week gedaan heb πŸ™‚

Maandag

Maandag hadden we een normaal dagje, zonder toetsen! We hadden wel voor de laatste keer dit jaar handvaardigheid:) na school ging ik koekjes bakken en ze allemaal opeten, en leren voor Frans.

Dinsdag

Dinsdag had ik Frans toets, maar het was vet dom want we hadden hem allemaal niet af en ook niet het luisterfragment, want dat lukte niet ofzo. Dus we mogen hem de volgende les afmaken, hahah! Dan weet je wel wat je moet leren…

Woensdag

Woensdag was zo chill, we hadden de eerste drie uur vrij en het laatste uur uitval! Tot het zesde. Er viel dus heel veel uit! Na school ging ik afspreken met drie vriendinnen van mij. Het was heel grappig want aan het eind gingen mijn vriendin en ik mijn vaders jassen aantrekken πŸ˜‚

Donderdag

Donderdag hadden we tot kwart over twaalf les, en er hadden weer heen toetsen πŸ˜€ na school ging ik afspreken met drie vriendinnen in de stad, en daarna naar het huis van een van hun. Daarna gingen we allemaal naar huis en we hadden bedacht dat we gingen logeren. Maar eerst gingen we op school helpen bij de open dagen bij gym, het was super leuk, ook dat je je eigen verhalen kan vertellen!

Vrijdag

Eerst vrijdag om 1 uur s’nachts dan maar πŸ˜‰ we hadden honger gekregen van het gymmen enzo, dus eerst gingen we een zak chips eten en popcorn. Daarna gingen we over op de chocola. Daarna op heel veel crackers met kaas. Veel later gingen we slapen. In de middag gingen we met de trein naar alkmaar shoppen. Het was super leuk! Hieronder foto’s πŸ™‚

Zaterdag

Om tien uur ‘s.ochtends ging ik weer helpen op school! Ik moest drinken inschenken. Na de open dag, ging ik lunchen in de stad. Ik nam een broodje tonijnsalade. Toen ging ik weer naar huis, een beetje leren voor toetsen. Toen ging ik bedenken wat ik ging koken, want we kregen bezoek! Het werd een stoof van kip, ananas en prei in kokosmelk. Was heerlijk! Als toetje appeltaart met ijs

Zondag

Vandaag ga ik de hele dag leren en naar een verjaardag en heel veel eten πŸ˜‚πŸ˜‚

image

Jassen van m’n vader

image

Mijn broodje in alkmaar

image

De kip stoofschotel

image

Nieuwe kleren!!

Advertenties

7 gedachten over “Life update, week 4

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: