Week update

Heeei

Vandaag weer eens een week update, ik kan alleen de week niet helemaal afmaken omdat het nog maar zaterdag ochtend is…

Maandag:    Mijn vriendin was jarig, dus fietste ik die ochtend happy birthday zingend naar haar hoe met milka chocolaatjes. We hadden een 3-toets van Nederlands, die voor mijn gevoel niet super ging want het was het onderdeel Lees vaardig, waar ik niet zo goed in ben, dus ik verwachtte rond de 5,5. Bij Duits, het laatste uur, bedacht ik me dat we de hele dag nog niet gezongen had voor de jarige. Nou ja, een beetje bij wiskunde toen ze had getrakteerd maar ik had het eigenlijk niet door. Dus besloot ik om maar even voor de klas te gaan roepen  dat we echt even moesten zingen!

Dinsdag:    Had ik helemaal geleerd voor die bio SO van dinsdag, gaat ie niet door! Nou ja eigenlijk had ik niet zo goed geleerd maar ik snapte het allemaal wel. Dinsdag was eigenlijk een doodnormaal dagje maar wel gewoon leuk. We hadden tot het 6e.

Woensdag:    De dag begon al vrolijk (uhm.) met een Mens en Techniek toets. Geweldig, zo’n toets waar je je uiterste best voor doet om goed te leren en dan tijdens de toets denkt: waren halen ze dit nou weer vandaan? Ik verwachtte dus echt iets van een 2 ofzo, ik had 3 opdrachten niet gemaakt. i dont careee , voor alles sta ik goed, dan is het ook niet zo’n hele grote ramp als ik voor m&t onvoldoende sta. Na de toets had ik gym, dat was wel leuk. We gingen de handstand platval oefenen, ik had een 7,4. Na school had ik piano les.

Donderdag:    Vandaag hadden we frans proefwerk. Ik vond hem best moeilijk, maar verwacht wel iets van een 6,8. Nederlands kregen we ook terug, ik had een 6,6! Uit school ging ik een koek bakken, die was heel lekker!

Vrijdag: Vrijdag is mijn lievelingsdag! Niet per se om de vakken ofzo, maar gewoon omdat het daarna weekend is! Ik had nog wel een 3-toets Duits, maar dat ging super goed. Ik had een 9,6! Uit school had ik tennis les, en daarna ging ik koken want vrijdag is mijn kookdag. Ik maakte een recept uit het kookboek van: uit paulines keuken, een herfstsalade met honey glaced pancetta. Ik had alleen ipv pancetta serranoham gedaan, maarjaaa het was heel lekker! s’Avonds ging ik eerst bellen met mijn vriendin en karma foto’s sturen, dat was echt super grappig. Later ging ik het laatste stukje van the voice kijken.

Zaterdag:    Ik word wakker en ga meteen achter de computer om blogberichten te schrijven! Na dit bericht ga ik ontbijten. Voor de rest van de dag ga ik denk ik naar de stad, en ik wil ook graag naar de kapper dus ik bel wel een vriendin denk ik. En vanavond krijgen we mijn oom en tante op bezoek, dus ga ik voor ze koken! Waarschijnlijk een driegangenmenu.

Volgende week…

Volgende week heb ik 40 minuten rooster! Ik krijg ook mijn rapport, maar daar maak ik mij geen zorgen over want mijn gemiddelde van alles is een 7,7!

X Anouk

 

 

Advertenties

9 gedachten over “Week update

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: