Back to school

heeyy people,

sorry ik heb echt te lang niks geschreven maar ik ben net terug van mijn 3,5 week lange vakantie in Thailand (ik mis t nu al zo erg ))): ). Gelukkig is veer echt een topper en heeft ze ondertussen heel veel geplaatst! Er komt nog een bericht over mijn plakboek aan over mijn reis door Thailand, maar hij is nog niet helemaal af en het is natuurlijk leuker om er ook plaatjes bij te zien. Aangezien we na de vakantie weer naar school moeten 😦 dacht ik misschien is het leuk als ik wat tips geef over wat ik leuk vindt om als schoolspulletjes te gebruiken. Als eerste de agenda:

Het is natuurlijk leuk om winkels af te struinen op zoek naar leuke agenda’s, maar nog leuker vindt ik het om je agenda een persoonlijk tintje te geven. 2 ideeΓ«n hiervoor zijn:

-De foto agenda, Bijvoorbeeld bij de hema kan je een agenda met je eigen foto’s erin. Altijd leuk om als je je verveelt tijdens de les naar je foto’s te kijken!

http://schoolartikelen.hema.nl/ bij deze link kan je bijvoorbeeld ook etuis, schooltassen en broodtrommels met je eigen foto erop bestellen!

– Een blanco agenda, deze kan je bijvoorbeeld vinden bij de action en de hema. De voorkant is dan van karton en voor de rest is er geen versiering. Dit kan je zelf doen met bijvoorbeeld washitape, stickers en stempels. Ook kan je bij de hema krasstickers vinden, zodat je ze vaker kunt gebruiken.

Naast originele agenda’s kan je ook origineel kaftpapier gebruiken. Je kan bijvoorbeeld posters als kaftpapier gebruiken, of verschillende soorten voor één boek. Of je kan kaftpapier met je eigen foto’s laten bedrukken.

Nou ik hoop dat jullie hier wat aan hebben, en voor vragen/tips kan je gewoon een reactie achterlaten!

Xjesss

Advertenties

8 gedachten over “Back to school

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: