Leuk hemelvaart-uitje!

Hey!
Het is Hemelvaart dus we zijn lekker vrij! Gister gingen we dus iets leuks met ons gezin doen. We gingen naar De Rollende Keukens in Amsterdam! Het was echt heel leuk, echt een aanrader. Het is dit hele hemelvaart-weekend en het is elk jaar weer in het voorjaar! Maar het is een soort foodmarkt,  buiten en het zijn allemaal verschillende kraampjes waar ze eten verkopen! De toegang is gratis, maar het eten en drinken kost natuurlijk wel geld maar ik vind de prijskwaliteit goed. Want het eten is echt lekker! En er is ook veel muziek, pop maar ook klassiek! Ik vind dat er een gezellige sfeer hangt en er aardig publiek is. Wat mij opviel is dat ze (bijna) geen patat verkopen, en geen oliebollen enzo. Snoep werd ook weinig verkocht, hoewel ik wel een blauwe lolly had gekocht waar ik blauwe tanden, lippen en tong van kreeg. Hahaha. Ze hadden vooral veel vlees, wraps, vis en hartige dingen. Maar ook veel smoothies en zoete dingen.
Ook veel aparte dingen zoals een wortelbagel met oosterse groenten! Die hadden mijn moeder en ik gekocht, haha het klinkt raar en dat dacht ik eerst ook, maar het is echt lekker! Vandaag ga ik een wortelbrood maken, ben benieuwd of het lukt want met eigen recepten weet je maar nooit… 😂😂

image

Toen lipen we verder en kocht me zusje een heerlijke wafel en mijn vader een gerookt visje. Je kon zien hoe het gerookt wordt!

image

Er was ook muziek, dit waren studenten van het conservatorium.

image

En ik nam nog een appelkaneel crêpe 😍😍

image

En mijn vader nam een krekel! Er stond ook een kar waar ze insecten verkochten. Ook meelwormen haha!

image

image

Er stond ook een caravan met chocolade-schoonheidsspecialisten haha! Daar kan je chocolade-voetmassage, chocomasker chocohandmassage choco schilderen en een choco tattoo, zoals me zusje!

image

Mijn zusje had honger ofzo😂 ze nam ook nog een portet pannekoek! Een pannekoek waar ze werd nagemaakt! Ze vond het alleen jammer dat ze zichzelf moest opeten, haha.

image

image

image

image

Wil je er naartoe?
Het is in West-Amsterdam, de Westergasfabriek van 15 tot 17 mei. De keukens zijn open van 13.00 tot 23.00 uur. De muziek begint om 14.00 uur. Als je er graag heen wilt, maar je kan niet dan kan je volgend jaar gaan want het is elk jaar.
kuss 💕

Een gedachte over “Leuk hemelvaart-uitje!

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: