koken: naanpizza

Hey!

Vandaag had ik dus zo’n verveeldag, dus ik ging maar bakken! Ik maakte naanpizza’s van de blogs: uit pauline’s keuken en chickslovefood. Ik vond ze heel lekker! Ik maakte er vier: een naanbrood met gerookte zalm en champignons van chickslovefood, een van uitpaulineskeuken met geitenkaas vijgen en ham, een van waar we zeker wisten dat het lekker was gewoon met zalm pesto en een paar tomaatjes, en een zelfbedachte variant op die van uit paulines keuken: met dadels ipv vijgen! Ik zet alleen mijn zelfbedachte variant erop, het is een beetje raar als ik het recept van andere bloggers erop ga zetten, haha. Ik heb het recept van haar ook nog een beetje aangepast:

Voor 1 naanpizza met dadels:

– 1 naanbrood

– 30 gram zachte geitenkaas

– 3 dadels

– 3 plakjes serriano ham (of prossito of zoiets haha)

– balsamico azijn

– handje walnoten

Verwarm de oven voor op 200 graden. Kruimel intussen de geitenkaas over het naanbrood. Als de oven klaar is zet je het brood 8 minuten in de oven. Verdeel de dadels in stukjes. Na ongeveer 4 minuten het brood eruit halen, en de ham en de dadels erop verdelen. Leg het naanbrood weer in de oven. Als hij klaar is kun je er nog wat walnoten en balsamico azijn over doen. Eetsmakelijk:)

X mij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: